Persoonlijke Ontwikkeling en Omzetverbetering voor zzpers

Word Gelukswerker

Doelstelling
Stappen nemen ten aanzien van zingeving in je werk en je leven.

Inleiding
Wat hebt jij vandaag bewust ondernomen om je ambities of dromen te verwezenlijken? Als je deze vraag structureeel met niets beantwoord is de kans groot dat je slapend bent. Je bevindt je in de fase dat je onbewust en onbekwaam aan het werken en leven bent. Je denkt weinig na over wat je eigenlijk doet en waarom.
Soms gebeurt er iets in je leven waardoor je daar over na gaat denken. Bij anderen is het proces van ontwaken een langzaam en geleidelijk proces. De fase van het zien wil zeggen dat je aandacht krijgt voor datgene dat jij wilt. Iets dat bij jou past. Je weet nog niet precies hoe, maar je ziet het steeds meer voor je.
De volgende stap is de stap van het voelen. Je weet wat je wilt (bent je dat bewust) en zet alles op alles om dat voor elkaar te krijgen, ofwel je te bekwamen. Dat is een proces van vallen en opstaan. Het lukt niet in een keer, je voelt twijfel en angst, maar ook geluk en spanning zoals een klein kind die iets voor het eerst ziet of doet….Spááááááánnend!
Na verloop van tijd krijg je steeds meer (zelf)vertrouwen. Je durft te accepteren dat je angsten en twijfels bij leven horen.

BijlageGrootte
0907 Word gelukswerker.pdf78.54 KB


Zelf opdrachten doen?

Wil je je inschrijven?

Of bel naar 023 - 547 1995

Wie begeleidt mij?

©2013 Forces To Explore. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden